Poradenstvo – o čom to je

Módne poradenstvo vo vizáži a odievaní – pre skvelú vizáž a dobrý pocit zo seba! Pre nakupovanie s radosťou a rýchlu voľbu vecí zo šatníka!

Chcete mať svoj vlastný štýl, ktorý rešpektuje Vašu osobnosť a jedinečnosť? Nie ste spokojná/ý so svojím výzorom? Túžite vyzerať lepšie, ale neviete ako na to? Cítite, že je čas na zmenu? Alebo chcete len jednoducho pokročiť vo svojej vizáži?

Ponúkam Vám kompletné módne poradenstvo zahrňujúce farbovú typológiu a koloristiku, typológiu postavy, poradenstvo v líčení a hairstyle. Poradím Vám tiež pri zmene  a budovaní šatníka. Spoznáte, čo Vám pristane, bude pre Vás jednoduchšie vybrať si vhodné farby, strihy a kombinovať jednotlivé kusy oblečenia.  Naučíte sa, ako ušetriť peniaze a vyhnúť sa stresom pri starostlivosti o svoj vzhľad.

 

Aj Vy niekedy stresujete?

Zažili ste to, že veci, ktoré ste si nakúpili, ste vôbec nenosili? Pretože ste zistili, že sa v nich necítite dobre alebo Vám nepristanú. Bolo Vám do plaču pred šatníkom alebo skriňou, keď ste sa mali niekam obliecť, napriek tomu, že tam bolo plno vecí? Tomu všetkému sa dá vyhnúť a môžete sa páčiť sebe aj okoliu. Nakupovanie môže byť naozaj radostné a príjemné, výber oblečenia jednoduchý.

Čo mi poradenstvo prinesie?

Porozprávame sa spolu o Vašich predstavách, poradím Vám, ako zužitkovať Vašu prirodzenú farebnosť pre výber líčenia a odevov. Zohľadníme osobitosti Vašej postavy, aby ste sa cítili dobre, sami sebou a bezstarostne. Rýchlo a prehľadne vniknete do chápania toho, čo s Vami spravia jednotlivé farebné odtiene a strihy. Získate odporúčania presne na mieru pre Vás.

Strávime spolu oddychový čas venovaný len Vám (s možnosťou rozšírenia o nakupovanie). Odnesiete si ilustračné materiály a skice strihov, kompozície farebných škál personalizované presne pre Vás.

Investujete do získania tohto poznania jedenkrát a môžete si natrvalo zjednodušiť život.

Zistite viac o jednotlivých typoch poradenstva:

Cenník balíkov poradenstva

Chcem sa objednať na vizážové poradenstvo